#3188 closed Bug (fixed)

Pie chart on Dashboard could be incorrect if only one Browsertype was tracked

Reported by: Mainboarder Owned by:
Priority: normal Milestone: 1.8.3 - Piwik 1.8.3
Component: Core Keywords:
Cc: Sensitive: no

Description

Today I saw an error which I could´nt reproduce with Safari on Android:

I got no pie chart on the dashboard under "visitors browser" while I had few visitors and all of them had Firefox. So the 100% pie was´nt plotted, but the tag for "Firefox" was there.

The Screenshot is just a remake...
http://www.pichost.de/images/W4B7r.png

Hopfully you can reproduce it...

Change History (6)

comment:1 Changed 23 months ago by Mainboarder

I had to use IE 8 when the error occurs

comment:2 Changed 21 months ago by capedfuzz (diosmosis)

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

(In [6517]) Fixes #3188, created monkey patch to fix bug in some browsers' arc drawing functionality.

Notes:

  • Added workarounds.js file to hold this type of code.

comment:3 Changed 21 months ago by matt (mattab)

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Nice finding of the fix!

I propose to not add a new JS file, please add the JS code into the existing: /trunk/themes/default/common.js
At the end there is some similar monkeypatching code.

comment:4 Changed 21 months ago by capedfuzz (diosmosis)

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

(In [6570]) Fixes #3188, move workaround to default theme's common.js file.

comment:5 Changed 21 months ago by matt (mattab)

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Regression: When the patch is applied, the "Evolution graph" have no blue dot on hover, using FF 14 and Chrome.

comment:6 Changed 21 months ago by capedfuzz (diosmosis)

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

(In [6578]) Fixes #3188, fix regression in evolution graph.

Note: See TracTickets for help on using tickets.