Opened 6 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#367 closed Bug (duplicate)

New Installation - no data

Reported by: sonichouse Owned by:
Priority: major Milestone: RobotRock
Component: Core Keywords: Missing Data new install
Cc: Sensitive: no

Description (last modified by vipsoft)

I am not seeing any vists, even after using the data generator.

I saw

Generated 8 visits and 12 actions per visit for the 2008-09-25

Total actions: 96
Total requests per sec: 5

But when I view dashboard, I get no data.

My website is steveforster.is-a-geek.com

Any ideas ?

Change History (5)

comment:1 Changed 6 years ago by sonichouse

If I query the database, I see 42 results for yesterday

SELECT count(*) FROM piwik_log_visit p
where p.`visit_server_date` = '2008-09-26' ;

Still nothing in the dashboard.

comment:2 Changed 6 years ago by matt (mattab)

  • Milestone set to RobotRock
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

You have to select the right date in the calendar at the top of the screen. we are going to make it more clear in the future.

comment:3 Changed 6 years ago by sonichouse

  • Resolution invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened

I have data in the tables for the last two weeks.
Clicking on any date for which I have data still showa no data.
They are all recorded against siteid=1 - my only site configured.

comment:4 Changed 5 years ago by matt (mattab)

  • Resolution set to duplicate
  • Status changed from reopened to closed

This may be related to another bug #330
see fix on http://dev.piwik.org/trac/ticket/330#comment:1

comment:5 Changed 5 years ago by vipsoft (robocoder)

  • Description modified (diff)
  • Sensitive unset
Note: See TracTickets for help on using tickets.